Hållbart välbefinnande sedan 1992
Välkommen till Nyttadesign!
Vi utvecklar, formger, tillverkar etiskt producerade textila produkter i miljövänliga material. Våra värme- och stödkuddar är fyllda med restmaterial från fruktindustri och lantbruk. Företagets syfte är att erbjuda innovativa, funktionella ekologiska produkter som förenklar och förgyller människors vardag.
Produktkategorier
De textila material vi använder kommer från ekologiskt odlad råvara. Våra fyllnadsmaterial är restmaterial från lantbruk, vingårdar och fruktindustri, i så stor utsträckning som möjligt kommer dessa från ekologiska odlingar. När vi använder syntetiska material kontrollerar vi att dessa är giftfria och har certifikat.
Sedan maj 2020 är 26 av våra produkter miljömärkta med Bra Miljöval, eftersom varje produkt finns i olika storlekar och många färger är idag över 100 produkter i vårt sortiment miljömärkta.
Relaxkuddar
Relaxkuddar för vila, sömn och avslappning. Kuddarna är fyllda med skal från bovete eller hirs. Kuddarna har tvättbara fodral.
Hot/cold-kuddar
Tvättbara kyl-/värmekuddar för avslappning och smärtlindring, finns i många olika utföranden. Våra värmeprodukter är antingen fyllda med ekologiskt vete eller tvättbart fyllnadsmaterial så som fruktkärnor.
Mindfulness
Meditationskuddar, yogamattor samt yogabolster. Våra formstabila kuddar finns i många varianter och är fyllda med skal från bovete eller naturlatex.
Smart för Köket
Funktionella kökstextilier i ekobomull. Förkläden med korsettliv utan band bakom nacken, grythandskar, grytlappar och handdukar med antihalktryck.
Kontakt
Nyttadesign AB
Industrigatan 18, 386 32 Färjestaden

Vxl: 08-650 75 08
Kundtjänst: info@nyttadesign.se
Försäljning: order@nyttadesign.se

Org nr : 556736-1976
VAT nr: SE556736197601
Tillagd i varukorgen